Velkommen til Konnerud Rotary Klubb sine hjemmesider.

Konnerud Rotary Klubb har tilhold i Bernaas-villaen på Konnerud. Vi har møter hver onsdag fra kl.  19.00 - 20.00. Klubben har fokus på å ha trivelig klubbmiljø,  godt kameratskap, etikk og nettverk. Interessante foredragsholdere blir ofte innbudt til klubbmøtene. Sentralt i klubben står lokalhistoriske prosjekter knyttet til alle industribedriftene som fantes på  Konnerud for 200-300 år siden. Klubben har vært med  på å reetablere Hammerdammen og har hatt ansvaret for å utvikle Verkenstråkket - en natursti langs Verkenselva med informasjonsskilt om de forskjellige industribedriftene som lå her på  17-hundretallet.
Klubben har de siste årene i oktober arrangert familiedag i Verkenstråkket med guiding i stien og forskjellige underholdningsaktiviteter.

Interessert i Rotary? Ta kontakt via vår kontaktside.
RYLA 2018 er tildelt Konnerud Rotary Klubb som arrangør. Program for arrangementet ser du HER - og presentasjon av alle de gode foredragsholderne finner du HER.
Spørsmål og påmeldinger - ta kontakt med Cathrine Christensen Aasheim.RYLA 2017 ble arrangert av Konnerud Rotary Klubb 31.mars-2.april på Comfort Hotell Union Brygge i Drammen.
Tema konferansen var "Det grønne skiftet - hva nå?".  De 43 ungdommene som deltok, fikk mange nyttige informasjoner og impulser fra dyktige foredragsholdere.  Det summet godt i gruppearbeidene som hadde en grønn tråd gjennom hele konferansen. Over er gruppebildet fra konferansen. Flere bilder fra gruppearbeidet finner du på siden under Nyheter. 

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Speiderhuset Bernås
Adresse: Djupdalsveien 2
Postnummer: 3033
Sted: Drammen
Land: NO
Møtedag: Onsdag
Møtetid: 19:00:00
Møtespråk: no

Intercity - #metoo
22. okt. 2018, 19.00

Sted: Drammen på Comfort Union Brygge Tema: ...

Kameratslig aften
7. nov. 2018, 19.00

Ansvar: Admin Kaffekoker : Erk J.

Møte
14. nov. 2018, 19.00

Ledig Kaffekoker: Dagfinn

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...